Lies & Teije's reis website

Nog 10 dagen in Schotland zonder foto's


Home -> Europa -> Schotland -> Reisverslag Schotland -> 21 tot 30 juni 2014
Zoeken

Zaterdag 21 juni, nog 10 dagen in Schotland zonder foto's

Van de laatste 10 dagen van deze vakantie hebben we helemaal geen foto's! We hebben meerder malen al onze usbsticks en memory cards nagekeken, recovery software erop losgelaten maar helemaal niets! We weten dat we een week in Beauly zijn geweest, bij onze vrienden Iain en Cathy, die in hun hotel altijd wel een plekje voor vrienden hebben. Ongetwijfeld hebben we weer veel in de buurt rond gereden en door een rekening van een laptop constateer ik dat ik Iain ook weer geholpen heb met zijn 'automatisering'. Hij is nogal chaotisch, om het voorzichtig uit te drukken en ik help hem bijna ieder jaar wel met zijn computers, de email en de wifi in het gebouw. En de telefonie, ik heb uren aan de lijn gehangen met een telecombedrijf, Chess Telecom, dat beweert dat hij een abonnement voor 5 jaar heeft afgesloten, iets wat hij nooit zou doen aangezien ze binnen 2 jaar met pensioen gaan.
En verder valt er zonder foto's weinig te vertellen maar we hebben vast wel weer genoten van ons verblijf hier. Maar wel raar dat we ons er, zonder de foto's, zo weinig van kunnen herinneren, behalve van de week in Kilmun omdat het zulk prachtig weer en warm was.
Aan de hand van de hotelreserveringen kunnen we nog wel nagaan dat we via Dumfries aan het einde van de reis naar het zuiden zijn afgedaald. Maar als we in het hotel aankomen (Glenador House) vertelt de eigenaar dat hij ons gisteren al had verwacht! Doordat we tijdens de vakantie nog wel eens de datum vergeten zijn we een dag te laat aangekomen en duurt voor ons gevoel de vakantie dus ook 1 dag korter dan we dachten. Want morgen moeten we alweer verder naar het zuiden en hebben dus geen dag om hier in de buurt nog rond te kijken. Helaas moeten we wel voor beide nachten betalen (130 pond).
De laatste nacht verblijven we in Canterbury en daar weten we nog wel iets van omdat we de halve nacht wakker gehouden worden door een stel dove mensen die zelf waarschijnlijk niet doorhebben dat ze wel heel veel herrie maken. Na een tijdje ga ik er toch maar eens heen maar er wordt niet gereageerd op mijn gebons op de deur. De volgende ochtend horen we bij de receptie dat meer mensen hebben geklaagd maar daar hebben we dan niet zoveel meer aan.
Misschien dat we ons ook zo weinig herinneren omdat we te snel na de Griekenland-vakantie hierheen zijn gegaan. Het was onze eerste keer in Griekenland en die reis heeft veel indruk gemaakt en er had meer tijd tussen moeten zitten tot de volgende vakantie, de vorige hadden we nog niet eens verwerkt. Volgend jaar beter maar desondanks zijn we er zeker van dat we ons weer prima vermaakt hebben in Schotland!

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2023 Naar boven