Lies & Teije's reis website

Puzzel van De grote Nidri waterval


Home -> Griekenland -> Puzzels -> Puzzels van Griekenland 2015 -> De grote Nidri waterval

De grote Nidri waterval

Bij het dorpje Rachi op Lefkada volgen we de loop van de rivier die in Nidri in zee uitmondt. De weg loopt langzaam onhoog en het laatste stuk gaat door een kloof en moeten we over de keien klauteren, best nog wel een pittig stukje. De stenen waar we overheen moeten zijn wel glad van het water en niet iedereen houdt het droog, maar ach, het is mooi weer. We komen eerst een aantal kleine watervalletjes tegen die uitmonden in turqoise gekleurde bassins. En de omgeving is prachtig, een mooie plek om te wandelen en wij zijn niet de enigen die er zo over denken want er lopen aardig wat toeristen rond. Aan het einde van de kloof valt de hoogste waterval naar beneden, echt heel groot is die niet, in het vroege voorjaar is het waarschijnlijk heel wat imposanter.
Zie je geen puzzel? Check dan of je device wel geschikt is voor html5 of java. En lees hier waarom de puzzels er anders uit zien en welke beginproblemen er zijn.

LET OP: we hebben momenteel een probleem met het weergeven van de puzzels. We hopen dit zo snel mogelijk opgelost te hebben. Tijdelijk kun je de puzzel via deze link maken (verschijnt in een nieuw venster)

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2022 Naar boven