Lies & Teije's reis website

Puzzel van Klooster van de heilige drieëenheid, Meteora


Home -> Griekenland -> Puzzels -> Puzzels van Griekenland 2015 -> Klooster van de heilige drieëenheid, Meteora

Klooster van de heilige drieëenheid, Meteora

Het hele Meteora gebied is ongeveer 6 bij 10 kilometer, dus niet eens zo groot maar o zo imposant. Tusen de rotsen door, die volgens bergbeklimmers een hoge moeilijkheidsgraad hebben, zien we af en toe de vlakte en de bergen erachter. Vaak heb je uitzicht op meerdere kloosters tegelijk die wel in de lucht lijken te zweven, wat het woord Meteora ook schijnt te betekenen.De te bezoeken kloosters zijn nu redelijk toegankelijk, hoewel je veel moet klimmen, maar het klooster van de Drieéenheid of Drievuldigheid is misschien wel het lastigst met 140 rotstreden. James Bond schijnt in For your eyes only toch liever via de rotsen geklommen te zijn.
Zie je geen puzzel? Check dan of je device wel geschikt is voor html5 of java. En lees hier waarom de puzzels er anders uit zien en welke beginproblemen er zijn.

LET OP: we hebben momenteel een probleem met het weergeven van de puzzels. We hopen dit zo snel mogelijk opgelost te hebben. Tijdelijk kun je de puzzel via deze link maken (verschijnt in een nieuw venster)

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2022 Naar boven