Lies & Teije's reis website

Disclaimer


Home -> Divers -> Disclaimer
Zoeken

Disclaimer

Alles wat op deze site staat is door onszelf geschreven en gefotografeerd tenzij anders vermeld. In het artikel 'Over de website' tref je de bronvermeldingen aan. Alles wat we van anderen gebruiken hebben we met toestemming van de eigenaar van die data gedaan.
Uiteraard zijn wij volledig verantwoordelijk voor alle inhoud van deze website en als je foute informatie (of andere fouten) ziet mail dat aan ons, dan kunnen we het aanpassen en verbeteren. Maar we laten ook regelmatig onze mening horen over zaken en daar hoef je het uiteraard niet mee eens te zijn. Mocht je je waar dan ook door gekwetst voelen (en dat is wel eens gebeurd), weet dan dat dat totaal niet onze bedoeling is.
Ook kan sommige informatie gedateerd zijn aangezien we al vanaf 2000 op de website publiceren en niet alle informatie kunnen bijhouden. Wel proberen we de landeninformatie regelmatig bij te werken.

Maar mocht je na het bezoeken van deze website ineens reiskriebels voelen dan nemen we daar geen enkele verantwoordelijkheid voor... :) We hopen dat je plezier hebt in onze reiskrabbels en reispuzzels.

© Teije & Elisabeth 2000 - 2024 Naar boven